Ota käyttöön tiliesi tarkistaminen mahdollisten tietovuotojen varalta verkkosivustoilla

Joskus jopa yksilöllinen ja vahva salasana sekä virtuaalinen näppäimistö eivät riitä suojaamaan verkkosivustotilejäsi ja arkaluonteista tietoa. Hakkerit etsivät jatkuvasti heikkouksia suosituilta verkkosivustoilta varastaakseen käyttäjätietoja. Jos verkkosivusto, jossa sinulla on tili, on murrettu, tilisi on vaarantunut ja tietosi voi päätyä julkisesti käytettäväksi.

Kaspersky-sovellus voi tarkistaa sähköpostiosoitteesi Kasperskyn tuntemien vuotojen tietokannasta aina, kun kirjaudut sisään tiliisi verkkosivustoilla. Jos tilisi on vaarantunut, sovellus ilmoittaa sinulle tästä.

Huomaa: Kaspersky-sovellus voi tarkistaa vain tilit, joissa käyttäjänimi on sähköpostiosoite. Verkkosivustojen tietovuotojen tarkistus on käytettävissä vain Kaspersky Plus- ja Premium -versioilla.

Ota käyttöön / poista käytöstä tiliesi tarkistaminen mahdollisten tietovuotojen varalta

Katso myös

Tietosuoja